KERAMIEK LESSEN

Wil je graag eens met klei werken en leren wat je met dit materiaal allemaal kan maken? Wij starten na de zomervakantie weer met nieuwe lessen.

 

De cursus is voor ieder niveau geschikt en je kan op elk moment instromen. 

Heb je ervaring in het werken met klei, dan ga je lekker zelfstandig aan de slag. Wil je ontdekken wat je met dit fijne materiaal kan maken dan help ik je snel op weg. Diverse technieken komen aan de orde, zoals als het opbouwen met rollen en platen, het werken met drukmallen en vrije handvormen.  Ook het decoreren en glazuren van je werk komen aan bod.

Met deze technieken kan je dan werken aan jouw eigen werkstuk. Dat kan gebruiksgoed zijn of een decoratief stuk. Een mooie vaas of een schaal, een beeld, figuratief of abstract, groot of klein, voor binnen of buiten, voor jezelf of een ander.... er is ontzettend veel mogelijk. 

Laat je inspireren en ervaar het plezier van het maken van iets moois van klei.

 

De cursussen vinden plaatst op:

 

- Dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur 

- Woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur

- Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur 

- Vanaf 14 januari 2022:

  Vrijdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur

 

We werken in blokken van 8 lessen en de kosten voor één blok zijn € 225,00.

De prijs is inclusief aangeboden materialen en stookkosten/gebruik keramiekoven.

 

Adres: Wagenweg 144 te Haarlem

 

Corona maatregelen:

We werken in kleine groepen van maximaal 8 personen waardoor we voldoende ruimte hebben om 1,5m afstand van elkaar te houden.

Hygiëne: Iedereen krijgt een eigen bak waarin je jouw klei bewaard. Materialen, tafels e.d. worden na iedere les hygiënisch gereinigd. We verzoeken iedereen om de adviezen van het RIVM ( handen wassen, niezen in elleboog, geen handen schudden e.d.) in acht te nemen en bij (milde) klachten  thuis te blijven. 

 

Heb je verder nog vragen dan kan je natuurlijk ook mailen naar info@cayas.nl of bellen: 06-10582945